vineri, 27 octombrie 2017

Câteva impresii despre primele zile de workshop

A trecut castingul, au trecut emoţiile.
Au fost alese 35 de persoane care vor pune umărul la treabă pentru realizarea unei piese de teatru într-un timp foarte scurt.
Într-o atmosferă degajată echipa de actori şi evident şi ceilalţi membri ai echipei îşi vor face treaba de acum înainte până în luna decembrie când sunt programate cele 2 spectacole.

Cum au văzut o parte dintre cei 35 primele zile de workshopuri vedeţi în rândurile care urmează:

''Participanţii selectaţi în cadrul proiectului "Reacţie urbană - Unde ne întâlnim?" a avut parte în weekendul acesta de primele workshopuri, ce au avut ca scop familiarizarea acestora cu lumea teatrului, dar în special cu ceea ce înseamnă o echipă.
Aceştia au început să se cunoască prin diverse joculeţe, au împărtăşit poveşti şi au realizat cât de multe lucruri îi aduc împreună, îi fac să se întâlnească.
Deşi weekendul a fost scurt, atelierele nu se termină aici, urmând a continua săptămânal până la începutul lunii decembrie, când vom avea ocazia să vedem rezultatul final pe scena Teatrului Naţional "Marin Sorescu".'' (Andra Radu)

"Weekend-ul acesta, împreuna cu echipa, a început printr-un workshop de cunoaștere prin intermediul jocurilor de memorie, recunoaștere tactilă, ritm și respirație, ce au avut ca scop formarea încrederii în cei din jur și conștientizarea importanței atenției și dedicării.
  Ne-au fost dezvăluite câteva secrete din spatele cortinei, fără de care teatrul nu ar avea același impact.
  S-au legat prietenii noi şi ușor, ușor am ajuns să ne destindem și să găsim răspuns la întrebarea “Unde ne întâlnim?”." (Șchiopîrlan Ștefania)

Unii membri ai echipei au văzut povestea celor 3 zile prin obiectivul aparatului de fotografiat:


Obreja Cătălin








Nuţă Dragoş Mihai











Cosmin Stoian







Rădulescu Ionuţ Adrian










Didu David

Are 14 ani şi i s-a părut interesant să se înscrie în acest proiect.
Este pasionat de desen, kendama şi jocuri.




Aspiră să devină medic însă nu i-ar displace să fie Game Tester.
Unde ne întâlnim? - Depinde de răspunsurile celor care participă la proiect.

Didu Sorina

De profesie jurist la cei 41 de ani ai săi Sorina este o mare iubitoare a teatrului atât ca spectator cât şi din ipostaza de actriţă.



Este o persoană sociabilă, îi place să schieze, să înoate, să danseze şi să călătorească.
S-a înscris în cadrul proiectului deoarece îşi doreşte să joace teatru.